Saturday 2 January 2016

Galatasaray'dan Guzel Bir Aciklama

Galatasaray'dan Guzel Bir Aciklama


Galatasaray Sampiyonlar Lig'inden  elenilmesinin ardından, resmi sitesinden bir acıklama yayınladı.

          GS Otebusu

Yapılan acıklama asagida, aynen yazdim:
'''Bu yıl ki Sampiyonlar Ligi maceramıza Stamford Bridge’teki son doksan dakikayla veda ettik.  Hedefi her zaman kazanmak ve daha ileriye gitmek olan Galatasaray icin, (zor bir gruptan cıkma basarısını gostermis olsa da) gelinen sonucun kabul edilemez oldugunu biliyoruz.  Tum Galatasaray'lıları; bu sonuctan cok, takımın ortaya koydugu direncsiz ve mucadelesiz futbolun hayal kırıklıgına ugrattiginin hepimiz farkındayız.  

Basta Londra’da, doksan dakika boyunca takımlarını destekleyenler olmak uzere, ekranları basında macı izleyen tum taraftarlarımız, elestirilerinde sonuna kadar haklıdır.  Bu elestirilerden herkes gereken dersi çıkaracaktır elbette…
Ancak hayat devam ediyor.  

Galatasaray, kurucusu Ali Sami Yen’in koydugu hedef dogrultusunda,"Yabancı olan takımları yenip adını dunyaya duyurmak" icin, gelecek yıl da devler ligi macerasına kaldıgı yerden devam etmek zorundadır.
Bugun cesitli kademelerde Galatasaray’a hizmet edenlerden hicbirimiz, yarın yerlerimizde olmayabiliriz.  Ama, Galatasaray arması gelecek yıl da mutlaka orada olmalıdır.  Orası Galatasaray’ın arenasıdır.

Bunun icin yalnızca dokuz haftamız var.  Bu dokuz haftada, 
- hocanın oyundan aldıgı oyuncular kızmayacak, kırılmayacak.
- Bu nedenle elestiriye ugrayan hoca kızmayacak, kırılmayacak.
- Yonetim kendisine gelen elestirilere kızmayacak, kırılmayacak.
- Taraftar da takımına kusup, kırılmayacak.
Kısır tartısmaların arasında unutulmamalı ki, Galatasaray'ın her yıl Avrupa'da yarısma hakkına sahip olması bile, Turk futbolu ve taraftarlarımız icin baslı basına gurur kaynagıdır.

Ozetle;
Butun zorluklara ve engellemelere ragmen pes etmedik, etmeyeceğiz!  Bundan boyle, Galatasaray armasına yakısir bicimde savasmaları icin oyuncularımızın yanında olacagız.  Ligin sonuna kadar sahamızı kapattırmamak icin hep birlikte gereken ozeni gosterecegiz.  Her sonuca acık olan futbolda, dorduncu yıldız Kaf Dagı’nın ardında degildir.  Tek tek isimleri sayıldıgında rakiplerinin hayal bile edemeyecegi bir kadroya sahip olan Galatasaray, taraftarıyla kenetlendiginde Turkiye’nin en buyuk gucu oldugunu bir kez daha ispatlayacaktır.

Yine unutulmamalı ki; "Savası kaybetmek bir seyi, cesareti kaybetmekse her seyi kaybetmektir."'''


Ben sahsen bu aciklamayi cok begendim,  siz ne dusunuyorsunuz?

Saygilarla, 
Ben
🤓

No comments:

Post a Comment